Overstijg jezelf als ondernemer 

Verzet bergen op LinkedIn

Een programma hoog in de bergen, prachtige wandelingen in combinatie met werken aan je bedrijf

Herken je dit?

 • Je ziet er als een berg tegenop om LinkedIn aan het werk te zetten voor je bedrijf
 • Je wilt een LinkedIn strategie neerzetten om met nieuwe klanten in gesprek te komen maar tijd en rust om dat op te starten ontbreken
 • Je bent sportief en houdt van beweging, mentaal en fysiek 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat levert het programma je op?

 • Een (werk)omgeving waarin ideeën ontstaan en tegen het licht kunnen worden gehouden
 • Nieuwe leads 
 • Een strategie om LinkedIn te benutten voor je bedrijf. Denk aan klantenwerving, meer bekendheid en verbetering van je expertstatus
 • Een voorraad van artikelen, posts en vlos om maanden mee vooruit te kunnen
 • Behendigheid om met mogelijke klanten in gesprek te gaan online

En verder ook nog:

 • Een week weg van de waan van de dag
 • Sparren en kennisdelen met gelijkgestemde ondernemers
 • Directe feedback en hulp zodat je enorme meters maakt op LinkedIn
 • Lekker bewegen, eten en drinken in goed gezelschap op een prachtige plek in de bergen
 • De vrijheid pakken die ook bij ondernemen hoort!

Wat heeft deelname andere ondernemers opgeleverd?

Fransien Roovers, directeur Metris groep: 
"Ik sta met mijn bedrijf op een kruispunt. Door de afstand die ik in de week had heb ik een duidelijke focus gekozen en ook kunnen verwoorden".
Kathe Noz, dermatoloog, kwartiermaker netwerkgeneeskunde:
"Ik heb mijn aanbod als kwartiermaker uitgewerkt. De feedback van de ondernemerscoach en de andere deelnemers heeft mij weer aanzienlijk verder gebracht. En het was ook een persoonlijke overwinning: de eerste keer dat ik wandelde in de bergen, overweldigend mooi. En ik blijk toch geen hoogtevrees te hebben".

 

 

Hoe ziet het programma eruit?

Voorafgaand aan het verblijf in de Alpen bespreek je met ondernemerscoach en LinkedInspecialist Hanneke Andringa in een coachgesprek wat jouw doel is in de week (naast wandelen en genieten van het verblijf hoog in de Alpen).

In de ochtend maak je een tocht vanuit de hut, onder begeleiding van Hanneke (ervaren bergwandelaar en tochtleider). De variatie aan mogelijkheden in de directe omgeving is onbeperkt.

 • In de middag en aan het begin van de avond werksessies. Er is voldoende tijd om aan je eigen doel te werken
 • Workshops over LinkedIn, contentstrategie, leadstrategie, social selling, met klanten in gesprek komen, vlogs maken
 • Je wordt voortdurend uitgedaagd om buiten je comfortzone te gaan met je teksten en je vlogs en je klantcontacten
 • Dagelijks ruimte voor mastermind-sessies waarin je elkaar helpt vraagstukken of uitdagingen door te nemen
 • Individuele aandacht van de LinkedInstrateeg en ondernemerscoach voor jouw vragen

 

Je hebt letterlijk en figuurlijk afstand en ruimte waardoor er ruimte ontstaat om doelgericht aan het werk te zijn voor jouw bedrijf 

Voor wie is het programma?

 Je bent (zelfstandig) ondernemer, sportief, en wil ruimte voor groei, voor vernieuwing, voor tijd om aan je bedrijf te werken.

op top lichter en smaller

Je hoeft niet per se ervaring in de bergen te hebben, wel heb je een basisconditie voor tochten van 3 - 5 uur met stijging van 500 - 800 hoogtemeters.

Wanneer en waar?

jamtal

We gaan naar de Jamtalhütte in Oostenrijk, prachtig gelegen op 2165 meter hoogte. Je loopt vanaf Galtür in 3 uur naar de hut, je bagage wordt vervoerd. Er is uitstekende verzorging, je hebt een eigen kamer met vol pension en dagelijks een drie gangen menu van een genommeerde kok. Gedurende ons verblijf hebben we beschikking over een eigen werkruimte. Met geweldig uitzicht op de bergen (en jouw bedrijf).

We ontmoeten elkaar op zondag in Galtür op 1600 meter (ook goed bereikbaar met het ov, via Innsbruck) in het dal en komen weer in het dal terug op vrijdag aan het begin van de middag.

Investering

Deelname aan de week, inclusief coachgesprek voorafgaand aan het programma, volledig verzorgd verblijf voor 5 nachten, inclusief ontbijt, lunch en diner, vakkundige begeleiding, bagagevervoer, goed gezelschap en dat alles op een prachtige plek middenin het overweldigende bergmassief Silvretta in Oostenrijk kost € 1797, excl. btw. De kosten zijn geheel aftrekbaar. 

 • Je kan je zakenpartner meenemen met 50% korting

Interesse?

Heb je interesse, neem dan contact op, dan onderzoeken we samen of de week iets is voor jou. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Hanneke Andringa

"Ik geloof in de kracht van beweging, fysiek en mentaal”

Hanneke Andringa Zorgeloos Ondenemen 28 8 2017

Als ondernemerscoach en LinkedInstrageeg is mijn motto altijd: doen, bewegen. Want door beweging ontstaat de ervaring, en krijg je de antwoorden waar je naar op zoekt bent. En voor iedere ondernemer is er ruimte voor verbetering, voor groei, voor vernieuwing.

Zelf bezin ik mij ook voortdurend op nieuwe producten en zo combineerde ik in 2017 voor het eerst mijn vaardigheden als ondernemerscoach en als bergsporter in een reis naar de bergen met ondernemers.

Voordat ik startte met mijn bedrijf Zorgeloos Ondernemen werkte ik 30 jaar in marketing en communicatie, in de uitgeverij en als zelfstandig consultant. Daarna volgde ik een coachopleiding bij Marijke Lingsma en een businesscoachopleiding bij Laura Babeliowsky. Ik heb sindsdien al veel klanten begeleid in hun ondernemerschap.

Sinds 1984 ben ik meerdere keren per jaar in de Alpen, en zeker sinds ik mijn zoon met downsyndroom pittige bergwandelingen zie maken weet ik: lopen in de bergen, je stabiel voelen op schijnbaar lastige en steile paden, het doet iets met je. Met je vermogen om te doen en door te zetten. 

 
“Je kan in de bergen soms letterlijk je doel uit het oog verliezen. Maar als je wel voor jezelf hebt vastgesteld wat de weg daar naartoe is en alert blijft dan komt het altijd goed. En dat geldt eigenlijk ook voor ondernemen” (Carine de Nijs, diëtist, op weg naar de Rußkopf, 2693 meter)

Vragen

Gaat de reis altijd door?

Ja, de reis gaat altijd door, ongeacht het aantal deelnemers. 

Hoe kom ik in Galtür?

Met de auto is het vanaf Utrecht ca. 850 km. Je kan vliegen of met de trein naar Innsbruck, en dan verder met de trein naar Landeck en dan met de bus naar Galtur. (Vanaf Innsbruck ongeveer 3 uur).

Kan ik met iemand meerijden?

Je krijgt tevoren de contactgegevens van de andere deelnemers voor eventueel carpoolen.

Kan ik mij aanmelden met collega’s?

Het programma is zeer geschikt voor collega's die samen een bedrijf hebben.

Ik ben nu nog geen ondernemer maar wil wel iets gaan opstarten, is het programma dan interessant voor mij?

Ja, het programma is zeker ook geschikt voor (her)starters

Ik heb nooit in de bergen gelopen

Ervaring in de bergen is niet noodzakelijk. Wel ben je fit genoeg voor 3 - 5 uur inspanning per dag met 500 - 800 hoogtemeters. Voorafgaand aan je definitieve aanmelding bespreken we of dit voor jou haalbaar is. Je krijgt uitgebreide instructies over kleding en schoeisel. 

Wat is het programamma met slecht weer?

We wandelen sowieso in de ochtend, waarin het weer doorgaans stabieler is. Als de weersconditie dat vereist passen we het programma aan.  

Kan ik een eigen slaapkamer krijgen 

Je slaapt in beginsel in tweepersoonskamers, met wastafel op de kamer en toilet vlakbij je slaapkamer op de gang. In overleg is tegen geringe meerprijs een eigen slaapkamer mogelijk. De douches zijn in gemeenschappelijke ruimtes. 

zo vierkant home>>>