Overstijg jezelf als ondernemer

Een week hoog in de bergen, in de morgen wandelen, in de middag werken aan je eigen bedrijf

Herken je dit?

  • Je bent boordevol plannen voor je bedrijf maar het komt er niet van om ze te realiseren.
  • Je mist rust en aandacht om met afstand naar de ontwikkeling van je bedrijf en jezelf als ondernemer te kijken.hut
  • Je wilt een bocht nemen in je bedrijf, maar je weet niet hoe en waar te beginnen.
  • Iedere zomer bedenk je weer van alles, maar voor je het weet zit je weer middenin de waan van de dag.

 Hoe ziet de week eruit?

  • Voorafgaand aan de week bespreek je met businesscoach Hanneke Andringa waar jij op hoogte aan gaat werken, dat kan variëren van het zoeken naar jouw unieke focus tot 10 artikelen schrijven om een nieuw product te lanceren.

  • Gedurende de week is er iedere ochtend een tocht vanuit de hut, onder begeleiding van Hanneke (ervaren bergwandelaar en tochtleider).

  • In de middag werksessies van 3 – 4 uur, deels met plenaire workshops, deels werkt ieder aan zijn of haar doel van de week.

  • Plenaire workshops gaan overproductlancering en productontwikkeling.

En je leert elke dag iets waarmee je wordt uitgedaagd om net anders tegen je bedrijf en je groei als ondernemer aan te kijken. Ook is er iedere dag een mastermind-sessie waarin je elkaar helpt vraagstukken of uitdagingen voor je bedrijf door te nemen.

Je hebt letterlijk afstand en ruimte en gaat doelgericht aan het werk voor jouw bedrijf.

Waarom deze week?

hanneke op de bergMijn passie als businesscoach zit in het 'in beweging krijgen‘ van mensen zodat zij zich open zetten voor onverwachte wegen en paden. Ik heb al veel klanten geholpen met hun koers, en met in actie komen en blijven om stappen te zetten in die koers. Met deze week combineer ik mijn expertise als businesscoach met mijn ervaring in de bergen.

Voor wie is de week?

De week is voor ondernemers die onvoldoende toekomen aan vernieuwing, aan tijd om aan hun bedrijf te werken, zowel starters als degenen die al langer ondernemer zijn. Ervaring in de bergen is niet nodig, wel de wil om enkele uren achter elkaar te lopen.

Wanneer en waar

We gaan naar de Jamtalhütte, prachtig gelegen op 2165 meter hoogte, in Oostenrijk. Je loopt in 3 uur naar de hut vanaf Galtür, je bagage wordt vervoerd. Er is uitstekende verzorging, met vol pension, en in de middag een eigen werkruimte. We ontmoeten elkaar zondag 27 augustus 12.00 in Galtür (ook goed bereikbaar met het OV, via Landeck) in het dal en komen weer in het dal terug op vrijdag 1 september in de loop van de dag.

Interesse?

Heb je interesse, neem dan snel contact op, dan kunnen we samen onderzoeken of de week iets is voor jou. Het aantal plaatsen is beperkt.

telefoon 

  06 454 324 60 

   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Stille Veerkade 24

2512BG Den Haag

 hannekerond